رئیس دانشگاه آزاد کرمان:

تولید، اساسی‌ترین راه برون‌رفت از تحریم‌هاست

۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۵ کد : ۱۳۳۱۳ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تولید را اساسی‌ترین راه برون‌رفت از تحریم‌ها قلمداد کرد.
تولید، اساسی‌ترین راه برون‌رفت از تحریم‌هاست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، دیدار نوروزی هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با امام جمعه کرمان صبح امروز برگزار شد. در این مراسم حمدالله منظری‌توکلی بر لزوم توجه جدی دانشگاه‌های کشور به شعار سال و تحقق منویات رهبری تأکید کرد.

وی تولید را اساسی‌ترین راه برون‌رفت از تحریم‌های ظالمانه توصیف کرد و افزود: جامعه دانشگاهی کشور باید با تلاش بیشتری به تولید علمی و فناوری کشور کمک کنند؛ چراکه تولید علم می‌توانند زمینه‌ساز افزایش تولید در حوزه‌های مختلف اقتصادی باشد.

دیدار نوروزی-کرمان

حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی امام جمعه کرمانهم در این نشست نقش دانشگاه آزاد اسلامی را در توسعه علمی کشور مهم ارزیابی و خانواده دانشگاهیان کشور را به تلاش بیشتر در سال جاری در راستای اعتلای کشور دعوت کرد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/