کسب مقام سوم کشوری توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۸ کد : ۱۳۳۱۷ اخبار واحد
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی را برای کاهش دغدغه‌ ورزشکاران مثال‌زدنی دانست.
کسب مقام سوم کشوری توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

حسام گلبادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با اشاره به برگزاری دومین دوره مسابقات پاورلیفتینگ دانشجویان انتخابی تیم ملی اظهار کرد: این سری مسابقات با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با همکاری هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان گیلان به منظور انتخاب نفرات برتر برای شرکت در اردوی تیم ملی و به میزبانی بندر انزلی برگزار شد.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان الگوی خود در این ورزش را امیر اسدزاده معرفی کرد و با قدردانی از حمدالله منظری توکلی رئیس دانشگاه آزا اسلامی استان کرمان، اداره امور ورزشی واحد کرمان و دکتر فریزنی افزود: این مسابقات و بخش انفرادی آن در ۸ وزن و به مدت دو روز برگزار شد و این‌جانب از سوی دانشگاه آزاد اسلامی و به نمایندگی از دانشجویان این دانشگاه با رکورد ۵۸۵ کیلوگرم موفق به کسب مقام سوم شدم.

گلبادی حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از ورزش‌کاران را سبب دلگرمی و امیدواری دانشجویان قهرمان قلمداد کرد و گفت: در ورزش حرفه‌ای به‌خصوص ورزش‌هایی که به تمرکز ذهنی بالا نیاز دارند، شرایط روحی و آسایش فکر بسیار بااهمیت است و برنامه‌ریزی‌های دانشگاه برای کاهش دغدغه‌های ورزشکاران مثال‌زدنی است.

حسام گلبادی

وی با اشاره به اهمیت پوشیدن لباس تیم‌های ملی کشورمان و کسب مقام‌های جهانی، گفت: مقرر شده است که نفرات برتر این دوره از رقابت‌ها بعد از تأیید کمیته فنی به اردوی تیم ملی دانشجویان دعوت شوند.

اتمام پیام/۴۰۶۲/