منظری‌توکلی خبر داد:

اعزام دانشجویان جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان به مناطق سیل‌زده

۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۶ کد : ۱۳۳۱۸ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از اعزام نخستین گروه دانشجویان جهادی این دانشگاه به مناطق سیل‌زده خبر داد.
اعزام دانشجویان جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان به مناطق سیل‌زده

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری توکلی در حاشیه بدرقه دانشجویان جهادگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به مناطق سیل‌زده اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام شده در ساعات آغازین امروز نخستین گروه از دانشجویان جهادی واحد کرمان به همراهی ۲۱ دانشجو و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برای کمک‌رسانی و امداد به مناطق سیل‌زده و آسیب‌دیده عازم شدند.

وی با اشاره به جایگاه دستگیری و کمک‌رسانی از نیازمندان و حادثه‌دیدگان گفت: ان‌شاالله این روزگار و شب‌های سخت هم با همکاری و همیاری برای هموطنان آسیب‌دیده به روز روشن خواهد رسید و این همدلی میان مردم سبب افتخار خواهد ماند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به دستور رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی بر به‌کارگیری تمام امکانات برای امداد به سیل‌زدگان و تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر لزوم مساعدت و کمک‌رسانی به هموطنان در استان‌های سیل‌زده گفت: منطقه آسیب‌دیده حمیدیه به‌عنوان محل خدمت‌رسانی برای دانشجویان جهادگر کرمان در نظر گرفته شده است که دانشجویان پس از رسیدن به اهواز و حضور در معراج شهدای این شهر به‌سمت حمیدیه عازم خواهند شد.

برای مشاهده تصاویر بیشتر به آدرس http://ana.ir/fa/news/96/372036 مراجعه فرمائید.

انتهای پیام/۴۰۶۲/