دکتر حمدالله منظری‌توکلی در گفتگو با آنا:

جاهلان فلسفه وجودی سپاه پاسداران را نمی‌فهمند

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۳ کد : ۱۳۳۱۹ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: کسانی که از سر جهل به سپاه پاسداران بی‌احترامی می‌کنند، فلسفه وجودی و ارکان و اعضای آن را نمی‌دانند و نمی‌فهمند.
جاهلان فلسفه وجودی سپاه پاسداران را نمی‌فهمند

حمدالله منظری توکلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با تبریک میلاد با سعادت امام حسین، حضرت ابوالفضل و امام زین‌العابدین علیهم‌السلام، روز پاسدار و جانباز را گرامی داشت و اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از مهم‌ترین و نخستین دستاوردهای انقلاب اسلامی است که امام راحل در آغازین روزهای پیروزی انقلاب دستور تشکیل آن را دادند.

وی با تأکید بر لزوم حمایت از مظلومان و ایستادگی در برابر استکبار گفت: همه کشورهای دوست و دشمن می‌دانند که در جهان پرچم مقابله با استکبار جهانی در دست انقلاب اسلامی است، ملت‌های مظلوم چشم امید به انقلاب اسلامی دارند و امروز به‌عنوان الگویی عملی و موفق به آن نگاه می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به نقش‌آفرینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از همان روزهای اول تأسیس و حضور مستمر و فعال در تمام مقاطع حساس انقلاب افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ریشه در معنای انقلاب اسلامی دارد.

وی ادامه داد: امروز سپاه یعنی تمام مردم ایران، کسانی که از سر جهل به این نیروی مخلص بی‌احترامی می‌کنند، فلسفه وجودی و ارکان و اعضای آن را نه می‌دانند و نه می‌فهمند و نه تنها به امت انقلابی بلکه به تمام آزادمردان و ظلم‌ستیزان جهان اهانت می‌کنند.

انتهای پیام/۴۰۶۲/