موسوی تصریح کرد:

پاسداری مکتبی است که امام حسین(ع) به آزادگان جهان عرضه داشتند

۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۱:۱۱ کد : ۱۳۳۲۰ اخبار واحد
مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پاسداری یک مکتب جدید نیست بلکه مکتبی است که امام حسین(ع) ۱۴۰۰ سال پیش به آزادگان جهان عرضه داشتند.
پاسداری مکتبی است که امام حسین(ع) به آزادگان جهان عرضه داشتند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، سید مجید موسوی، مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در آیین تکریم سرپرست سابق اداره‌کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و معارفه مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی این استان، ضمن تبریک ایام میلاد مسعود امام حسین، حضرت ابوالفضل و امام سجاد (ع) و گرامیداشت روز پاسدار و جانباز، اظهار کرد: اقدامات اخیر ترامپ یک مدال افتخار برای پاسداران است.

موسوی با تأکید بر فرمایش امام راحل (ره) در خصوص رفتار و مقابله دشمنان با انقلاب اسلامی گفت: تمامی خشم دشمنان و اقدامات آنها نشان می‌دهد که مسیری که انقلاب اسلامی طی می‌کند مسیری درست است، چرا که مطابق فرموده امام (ره) هر وقت دشمنان و مستکبرین و کفار از ما تعریف کردند باید شک کنیم، و هر وقت هم که ناراحت و عصبانی شدند باید خدا را شکر کنیم چرا که مسیر، مسیر درستی است.

وی ادامه داد: این اقدامات در مقابل نهادی است که بیشترین شهید را در راه مقابله با گروهک‌های تروریستی تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، بسیاری از شهدای انقلاب اسلامی بدست همین افراد که تربیت شده آمریکائی‌ها و اسرائیلی‌ها هستند به شهادت رسیده‌اند و مظلومانه خون پاکشان به زمین ریخت.

موسوی با بیان اینکه فرهنگ پاسداری مربوط به یک شخص یا اشخاصی نیست گفت: پاسداری یک مکتب جدید نیست بلکه مکتبی است که امام حسین (ع) ۱۴۰۰ سال پیش به آزادگان جهان عرضه داشتند.

انتهای پیام/۴۱۲۲/