با حضور مسئولان صورت گرفت:

انتصاب مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرمان

۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۱:۲۴ کد : ۱۳۳۲۱ اخبار واحد
مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرمان منصوب شد.
انتصاب مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرمان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، آیین تکریم سرپرست سابق اداره کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرمان و معارفه مدیرکل جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی این استان و واحد، با حضور مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان، مدیرکل حراست استان، روسا و مسئولان حراست دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان و هیئت رئیسه واحد کرمان برگزار شد.

در این جلسه با صدور حکمی از سوی سید مجید موسوی، مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، غلامرضا عسکری به‌عنوان مدیرکل جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرمان معرفی شد و از خدمات محمدحسن گنجعلیخانی حاکمی، سرپرست سابق اداره‌کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرمان تقدیر به عمل آمد.

برای مشاهده تصاویر بیشتر به آدرس http://ana.ir/fa/news/96/372823 مراجعه فرمایید

انتهای پیام/۴۱۲۲/