دکتر حمدالله منظری‌توکلی:

فرصت خدمت موهبتی الهی است

۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۱:۳۳ کد : ۱۳۳۲۳ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان فرصت خدمت را موهبتی الهی دانست.
فرصت خدمت موهبتی الهی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری‌توکلی در اسلامی در آیین تکریم سرپرست سابق اداره‌کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و معارفه مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی این استان، اظهار کرد: همان گونه که بارها به مسلمین وعده داده شده است مکر دشمنان باز هم بر علیه خودشان عمل کرد و اتحاد روزافزون امت اسلامی و همصدایی در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نتیجه اقدامات اخیر آمریکا بر علیه این نهاد مخلص و جان بر کف بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با بیان اینکه یکی از درس‌هایی که از بهار طبیعت می‌توان گرفت این است که هرگاه بهار خدمت روی دهد نباید فرصت خدمت را از دست داد، اظهار کرد: فرصت خدمت، موهبتی الهی است، پس از ایام پر سعادت خدمت به خلق و طاعت مخلوق باید پاسخ‌گو باشیم که در این فرصت مغتنم که در دستان ما بود چه کردیم و چه میزان در راه رضای خدا قدم برداشتیم.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود: در سال گذشته فعالیت‌های شاخصی در توسط دانشگاه آزاد اسلامی در استان کرمان صورت پذیرفت، کنگره ۶۵۰۰ شهید استان کرمان پس از ۲۰ سال برگزار شد و دانشگاه آزاد اسلامی مسئولیت کمیته علمی و پژوهشی دانشگاهیان را داشت.

منظری توکلی ادامه داد: در بزرگداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مسئول کمیته دانشگاهیان و برگزاری این مراسم بود. همچنین بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت (ع) دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور از تیرماه در واحد کرمان آغاز شد و با دریافت بیش از ۴۰۰ اثر از سراسر کشور در اسفند ماه اختتامیه آن برگزار شد.

در این جلسه با صدور حکمی از سوی سید مجید موسوی، مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، غلامرضا عسکری به‌عنوان مدیرکل جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرمان معرفی شد و از خدمات محمدحسن گنجعلیخانی حاکمی، سرپرست سابق اداره‌کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرمان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/۴۱۲۲/