ریاحی تشریح کرد:

عملکرد دانشجویان جهادی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان در مناطق سیل‌زده

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۳۳۳۱ اخبار واحد
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان عملکرد گروه جهادی عمار بسیح دانشجویی این دانشگاه را تشریح کرد.
عملکرد دانشجویان جهادی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان در مناطق سیل‌زده

امیر ریاحی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با اشاره به حضور گروه جهادی عمار بسیح دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در مناطق سیل‌زده اظهار کرد: برای خدمت‌رسانی و کمک به هموطنان و لبیک به سخنان مقام معظم رهبری و سردار سلیمانی درباره کمک‌رسانی، ۱۹ فروردین ۹۸ در حالی که هنوز یک هفته از بازگشت از اردوی جهادی ایام نوروز در منطقه جازموریان نگذشته بود ۲۱ نفر از بسیحیان جهادگر دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با انجام هماهنگی‌های لازم به خوزستان اعزام شدند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان خاطرنشان کرد: در بدو ورود به خوزستان به شهر حمیدیه اعزام شدیم و به مدت دو روز به ترمیم و مقاوم‌سازی سیل‌بند روستای شبیشه پرداخته شد.

ریاحی افزود: در ادامه خدمت‌رسانی در منطقه عین دو در کنار مردم بومی نسبت به احداث سیل‌بند اقدام شد و در روزهای پایانی یک معبر در حاشیه پل شریعتی حمیدیه ایجاد شد تا با ایجاد سیل‌بند ایجاد آب وارد خانه‌های مردم نشود.

وی با تأکید بر اینکه مقاومت و ایثار مردم بومی منطقه مانند دوره دفاع مقدس بی‌نظیر بود گفت: مقاومت و ایثار مردم تأثیر فراوانی در روحیه دانشجویان داشت و باعث شد فضای خدمت‌رسانی مشابه فضای دفاع مقدس تداعی شود و گروه جهادی با انگیزه بالا از مردم و وطن و شهر با پر کردن گونی‌ها و کارکردن شبانه‌روزی در گل و خاک و باران دفاع کنند.

ریاحی تصریح کرد: الحمدلله با پای کاربودن مردم منطقه و کمک‌های ارسالی از سراسر کشور مشکل کمبود نیرو و امکانات کمتر به چشم دیده می‌شد.

لطفاً برای مشاهده تصاویر بیشتر به آدرس http://ana.ir/fa/news/96/374935 مراجعه فرمائید