ثابتی‌پور:

ابعاد فرهنگی حوزه ورزش و سلامت جامعه مورد توجه دانشگاه آزاد است

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۷ کد : ۱۳۳۳۹ اخبار واحد
رئیس اداره امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: ابعاد فرهنگی حوزه ورزش و سلامت جامعه مورد توجه دانشگاه آزاد است.
ابعاد فرهنگی حوزه ورزش و سلامت جامعه مورد توجه دانشگاه آزاد است

علی‌اکبر ثابتی‌پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان از برگزاری همایش پیاده‌روی خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به مناسبت اعیاد شعبانیه خبر داد و گفت: این همایش صبح امروز با حضور هیئت‌رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.

وی، بالا رفتن روحیه همکاری، ایجاد همدلی، شادابی و فضایی صمیمانه میان همکاران را از دستاوردهای چنین همایش‌ها دانست و ادامه داد: در خلال برگزاری این همایش‌ها بهترین زمان برای ارائه برنامه‌های فرهنگی است.

رئیس اداره امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اضافه کرد: اکثر برنامه‌های ورزشی که توسط اداره امور ورزشی واحد طراحی می‌شود با هماهنگی حوزه فرهنگی انجام می‌شود و پیوست فرهنگی برنامه‌های ورزشی بسیار مورد توجه است.

ثابتی‌پور با بیان اینکه ابعاد فرهنگی حوزه ورزش و سلامت جامعه مورد توجه دانشگاه آزاد اسلامی است، یادآور شد: شرکت‌کنندگان در پایان این مراسم با حضور در جوار گلزار مطهر شهدای گمنام با آرمان‌های انقلابی شهدا تجدید میثاق کردند و در پایان به تعدادی از حضار جوایزی اهدا شد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/