منابع آزمون جامع دکتری رشته‌های مختلف دانشگاه‌های استان کرمان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۳۳۵۱ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
منابع آزمون جامع دکتری رشته‌های مختلف دانشگاه‌های استان کرمان

‌‌‌‌‌‌‌برای مشاهده فایل pdf منابع آزمون دکتری اینجا کلیک کنید

منابع آزمون جامع رشته های روانشناسی عمومی و زمین شناسی زرند - ادبیات غنایی بردسیر و کشاورزی

منابع ارزیابی جامع دانشجویان دکتری رشته تاریخ و تمدن اسلامی

منابع ارزیابی جامع دانشجویان دکتری رشته علوم سیاسی گرایش اندیشه سیاسی

منابع ارزیابی جامع دانشجویان دکتری رشته علوم سیاسی گرایش مسایل ایران

منابع_ارزیابی_جامع__فیزیولوژی_گیاهی

رئیس شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از تغییر زمان برگزاری آزمون جامع دوره‌های دکتری واحدهای استان کرمان خبر داد

دکتر محمدمهدی فروغی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با اشاره بر تغییر زمان برگزاری آزمون کتبی جامع دوره‌های دکتری واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: در راستای اجرای بخشنامه دانشگاه آزمون کتبی جامع دوره‌های دکتری واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به‌طور همزمان و استانی در دو نوبت صبح و عصر روز پنجشنبه ۱۳ تیر ۹۸ در همه رشته‌ها در واحد کرمان برگزار خواهد شد.

ایرج ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۷
سلام تاریخ برگزاری آزمون جامع دکتری را مشخص نکردین!!!!!!!!!!! لطفا اعلام بفرمایین سپاس
پاسخ مدیر سایت ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۵

در سایت اعلام شده است