دکتر حمدالله منظری‌توکلی مطرح کرد:

نقش محوری استادان در تبیین توانمندی‌ و ظرفیت‌ کلان انقلاب اسلامی

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۴ کد : ۱۳۳۶۴ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: باید ظرفیت‌های کلان و توانمندی‌های انقلاب اسلامی برای جوانان تبیین شود و در این مسیر استادان نقش خود را ایفا کنند.
نقش محوری استادان در تبیین توانمندی‌ و ظرفیت‌ کلان انقلاب اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری‌توکلی ظهر امروز در نشستی با استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با موضوع تحلیل و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: همه ما باید با تمام توان از ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کنیم و این موضوع از مهم‌ترین وظایف خانواده دانشگاهی کشور است.

وی افزود: عاملی که موجب ماندگاری نظام اسلامی و کشور شده است، انقلابی‌ماندن است، باید ظرفیت‌های کلان و توانمندی‌های انقلاب اسلامی برای جوانان تبیین شود و در این مسیر استادان باید نقش محوری خود را ایفا کنند تا نسل جوانی انقلابی و آرمان‌خواه داشته باشیم.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تصریح کرد: افرادی که مقابل دشمنان احساس ضعف می‌کنند، بی‌شک ظرفیت پذیرش آن مسئولیت‌ها را نداشته‌اند و به ناحق در حال مدیریت هستند.

منظری‌توکلی با بیان این موضوع که شخصیت‌های بزرگ انقلابی موجب پیشرفت جمهوری اسلامی شدند، خاطرنشان کرد: نقش استاد در احادیث و روایات نیز به دفعات مطرح شده است و باید به سمتی برویم که حرکات و رفتار استادان موجب تربیت نسلی متخصص و متعهد شود و شخصیت‌های مهمی را در نسل جوان شاهد باشیم.

وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مولود و شجره طیبه انقلاب اسلامی در راه تبیین ارزش‌ها و آرمان‌های انقلابی با تمام توان پیش خواهد رفت و در این مسیر از استادان و دانشجویان انقلابی حمایت خواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان افزود: دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی با مشاهده پیشرفت‌های چشمگیر جمهوری اسلامی دچار واهمه شده‌اند و در این بین جهاد علمی خانواده دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای مشاهده تصاویر بیشتر به آدرس http://ana.ir/fa/news/96/379315 مراجعه فرمایید.

انتهای پیام/۴۱۰۳/