دکتر حمدالله منظری توکلی مطرح کرد:

تلاش دشمنان برای تهی کردن جوانان از تفکر و بصیرت

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۸ کد : ۱۳۳۸۲ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، هدف از فعالیت‌های خصمانه دشمنان را تهی کردن ملت مسلمان ایران به‌خصوص جوانان از تفکر و بصیرت عنوان کرد.
تلاش دشمنان برای تهی کردن جوانان از تفکر و بصیرت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، حمدالله منظری توکلی در جلسه هم‌اندیشی استادان با موضوع الگوهای اخلاق و معنویت که با حضور امام جمعه کرمان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به دغدغه‌های مقام معظم رهبری در مسائل فرهنگی می‌توان حضور در حوزه‌های فرهنگی را به عنوان جبهه‌های مبارزه با دشمنان تعبیر کرد.

وی با اشاره به لزوم اهتمام به آماده‌باش فرهنگی افزود: استفاده مقام معظم رهبری از واژه‌هایی همچون قرارگاه فرهنگی، تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی در واقع آماده‌باشی است که به جامعه گوشزد کرده‌اند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به برخی سخنان مقام معظم رهبری پیرامون نقش استادان و دانشجویان در جبهه مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان تشریح کرد: به فرمایش مقام معظم رهبری، استادان، فرماندهان جنگ نرم و دانشجویان افسران این جنگ هستند که این نشان‌دهنده لزوم مقاومت و دفاع‌تمام قد در مقابل یورش و تهاجم همه‌جانبه دشمنان است.

منظری توکلی تصریح کرد: دشمنان مستکبر علیه آرمان‌های اسلامی و انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی با تمام قوا به میدان آمده‌اند و حتی در مجالس قانون‌گذاری خود برای تهاجم‌های فرهنگی نیز بودجه‌های کلانی را تصویب می‌کنند.

وی، هدف از فعالیت‌های خصمانه دشمنان را تهی کردن ملت مسلمان ایران به‌خصوص جوانان از تفکر و بصیرت دانست و توضیح داد: به‌همین دلیل توجه به مسائل فرهنگی ارزش و اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چراکه انقلاب اسلامی ما ماهیتی کاملاً فرهنگی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان یادآور شد: انقلاب فرهنگی به معنی شناخت خویشتن و دگرگونی اوضاع فعلی افراد و جامعه است و هر واقعیت فرهنگی باید دارای ارزش و روش‌های اصیل دینی منحصر به خود باشد.

دبیر هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: اگر در انجام فعالیتهای فرهنگی همکاری استادان را نداشته باشیم؛ مطمئناً به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید و برگزاری جلسات هم‌اندیشی استادان یکی از روش‌های امدادخواهی از استادان در حوزه‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان است.

تصاویر بیشتر در آدرس http://ana.ir/fa/news/96/382698

انتهای پیام/۴۰۷۸/