قراری‌زاده:

برای انجام ورزش در سطوح بالا، دانشجویان نیازمند توجه مسئولان هستند.

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۴ کد : ۱۳۳۸۴ اخبار واحد
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: برای انجام ورزش در سطوح بالا، دانشجویان نیازمند توجه مسئولان هستند.
برای انجام ورزش در سطوح بالا، دانشجویان نیازمند توجه مسئولان هستند.

مهدی قراری‌زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان از دستیابی به مدال طلای لیگ سری آ ترکیه خبر داد و گفت: حمایت از دانشجویان ورزشکار در مسائل گوناگونی که به دلیل انجام امور آموزشی در دانشگاه توأم با ورزش پیش‌رو دارند، بسیار مهم است

وی افزود: برای انجام ورزش در سطوح بالا، دانشجویان نیازمند توجه مسئولانی‌اند که به‌نوعی در سرنوشت آنها دخیل هستند.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اضافه کرد: در رقابت‌های پیش از فینال ابتدا ۴ بر ۳ میشل دورهام از استرالیا را مغلوب کردم و یک بر صفر بر دانیل دیانتته از بلژیک پیروز شدم و در بازی سوم ۲ بر صفر مارسل بائن از آلمان را شکست دادم.

قراری‌زاده یادآور شد: در بازی چهارم ۲ بر یک صمد گوک از ترکیه را بردم، ۵ بر صفر ایوان وسیچ از کرواسی را شکست دادم و در ادامه مسابقات ۳ بر ۲ بر آلوین کارال از کوزوو پیروز شدم.

وی متذکر شد: در نیمه نهایی پس از تساوی صفر بر صفر مقابل آنتون ایساکائو از بلاروس در هانتی برنده میدان شدم و به فینال راه یافتم که در فینال با شکست اوگور آکتاش ترکیه‌ای که دارنده عنوان قهرمانی اروپا در سال ۲۰۱۹ بود با نتیجه یک بر صفر برنده شدم.

انتهای پیام/۴۰۷۸/