سالاری مطرح کرد:

هشدار به لابی‌گری‌ها برای چاپ مقالات دانشجویی در مقاطع دکتری

۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۳۴۲۵ اخبار واحد
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، نسبت به لابی‌گری‌ها برای چاپ مقالات دانشجویی به‌خصوص در مقاطع دکتری هشدار داد.
هشدار به لابی‌گری‌ها برای چاپ مقالات دانشجویی در مقاطع دکتری

یاسر سالاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان از برگزاری کارگاه آموزشی و رایگان آمار کاربردی برای نگارش پایان نامه‌ها و مقاله‌ها خبر داد و گفت: این کارگاه به‌منظور کمک به دانشجویانی برگزار شد که قصد دارند خودشان پایان‌نامه را تکمیل کنند؛ اما در مسائل آماری مشکل دارند.

وی ضمن تقدیر از امیرحسین تائبی برای تدریس در این کارگاه  تصریح کرد: هدف از اجرای این کارگاه‌ها علاوه بر کمک به دانشجویان مبارزه با گروه‌هایی است که از تسلط نداشتن دانشجویان سوءاستفاده می‌کنند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با بیان اینکه برگزاری کارگاه‌هایی از این دست در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه است، افزود:  این کارگاه به‌صورت کاملاً رایگان برگزار شده است.

سالاری از برگزاری دوره‌های رایگان دیگر در همین راستا خبر داد و افزود: کارگاه‌های رایگان نحوه نگارش پایان‌نامه و مقاله ادامه‌دار خواهد بود و به‌زودی مرحله بعدی از این سلسله کارگاهی برگزار می‌شود.

وی توضیح داد: بازخوردهای دانشجویی نشان‌دهنده این است که یکی از مشکلات دانشجویان تحصیلات تکمیلی، خصوصاً در دوره دکتری ارائه مقاله دانشجویان این مقطع است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان افزود: دانشجویان پس از عبور از مراحل کسب امتیاز زبان  انگلیسی یا عربی عموماً دچار سردرگمی شده و برای چاپ مقاله با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان تأکید کرد: به نظر می‌رسد، لابی‌گری‌ها برای چاپ مقالات دانشجویی به‌خصوص در مقاطع دکتری تخصصی بسیار جدی است.

برای مشاهده تصاویر کارگاه به آدرس http://ana.ir/fa/news/96/399447 مراجعه فرمایید

انتهای پیام/۴۰۷۸/