با حضور دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی صورت گرفت

تقدیر از فعالیت‌های دکتر منظری توکلی در هیأت موسس و هیأت امنا در ارتباط با شورای سیاست‌گذاری و نظارت در امور فرهنگی هیات موسس و هیات امنا

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۲ کد : ۱۳۴۶۴ اخبار واحد
در حاشیه برگزاری نشست شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر امور فرهنگی، از دکتر منظری توکلی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، در حاشیه نشست شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر امور فرهنگی که امروز با حضور دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه و تعدادی از معاونین و مدیران برگزار شد، از تلاش، همکاری و فعالیت های دکتر علیرضا منظری توکلی در ارتباط با شورای سیاست‌گذاری و نظارت در امور فرهنگی هیات موسس و هیات امنا تقدیر به عمل آمد.

در پایان جلسه دبیر شورا ازعلیرضا منظری توکلی درخواست کرد که در جلسات آتی این شورا به‌طور متناوب و در حد مقدور شرکت نمایند.

دکتر منظری توکلی در حال حاضر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و واحد کرمان را بر عهده دارد.

636988990359858596.jpg636988990376710158.jpg