چگونگی انتخاب رشته کنکوری‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی و نحوه ثبت نام انتخاب رشته‌های صرفا با سوابق تحصیلی(بدون کنکور)

۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۳۵۰۷ اخبار واحد
انتخاب رشته کنکوری‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده و تا دوم شهریورماه ادامه دارد، داوطلبان برای انتخاب رشته باید به ضوابط این دانشگاه توجه کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، علاقه‌مندان به انتخاب رشته کنکور سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی باید به سایت  این دانشگاه به نشانی  azmoon.org    مراجعه و دفترچه راهنمای انتخاب رشته را در قسمت انتخاب رشته با آزمون دانلود و مطالعه کنند.

داوطلبان برای انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی به کد دسترسی انتخاب رشته در کارنامه منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور درج شده، نیاز دارند.

متقاضیان برای انتخاب رشته باید کارت اعتباری انتخاب رشته را از سامانه مرکز سنجش و پذیرش به مبلغ ۴۴ هزار تومان خریداری کنند. پس از خرید این کارت داوطلبان می‌توانند حداکثر ۱۰۰ کدرشته را انتخاب کنند.

داوطلبانی که علاوه بر گروه آزمایشی اصلی در گروه‌های هنر یا زبان‌های خارجه در آزمون شرکت و مجاز به انتخاب رشته شده‌اند می‌توانند رشته‌های این گروه‌ها را در صورت تمایل در میان انتخاب‌های یکصدگانه خود درج کنند.

سهمیه مناطق و ایثارگری مانند سایر دانشگاه‌ها در پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی نیز لحاظ می‌شود.

علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند برای پرداخت شهریه از انواع تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات شامل قرض‌الحسنه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت، بلندمدت، کمک‌هزینه اجاره، کمک‌هزینه تحصیلی،‌ کمک‌هزینه ازدواج و وام ضروری است. در این میان وام شهریه کوتاه‌مدت فاقد کارمزد است.

نحوه ثبت نام انتخاب رشته‌های صرفا با سوابق تحصیلی(بدون کنکور) دانشگاه آزاد اسلامی ۱۳۹۸

۱) متقاضیان لازم است با مراجعه به سامانه ثبت نام اینترنتی مرکــــزســــنجش و پــــذیرش دانشــــگاه بــــه آدر‌س

https://azmoon.iau.ac.ir  نسبت به دریافت و مطالعـه دفترچـه راهنمای این دوره اقدام نمایند.

2 ) متقاضیان می توانند بـا پرداخـت مبلـغ 460000 ریـال نسبت به خرید کارت اعتباری ثبت‌نام اقدام نمایند و بـا ورود شناسه ثبت‌نام، رمز ثبت‌نـام و کـد امنیتـی بـه صـفحه ورود اطلاعات وارد شوند.

3) متقاضیان می توانند نسبت به انتخاب 20 رشته/شـهر از یک مجموعه و یک نظام آموزشی از میان رشته/شهرهای ارائـه شده در سامانه اقدام نمایند.

4) متقاضیانی که تمایل به انتخاب رشته/شهر از نظام‌هـای آموزشی متفاوت دارند مـی تواننـد مجـدداً بـا خریـد کـارت اینترنتی ثبت‌نـام نسـبت بـه انتخـاب 20 رشته/شـهر از نظـام آموزشی دیگر اقدام نمایند.

5) متقاضــیانی کــه تمایــل بــه انتخــاب رشته/شــهر از مجموعه‌های آزمایشی متفاوت دارند، می توانند مجدداً با خرید کارت اینترنتی ثبتنام نسـبت بـه انتخـاب 20 رشته/شـهر از مجموعه آزمایشی دیگر اقدام نمایند.

6) فایل تصویری تهیه شده توسط داوطلب لازم اسـت از طریق سامانه ثبت‌نام ارسال گردد. این فایل باید دارای شـرایط اعلام شده در دفترچه فوق باشد.

۷) داوطلبان لازم است پس از آماده نمودن فایل تصویری و اطلاعات لازم جهت ثبت نام به سامانه ثبت‌نام اینترنتی مرکز ســنجش و پــذیرش دانشــگاه آزاد اســلامی بــه آدرس  https://azmoon.iau.ac.ir/Default.aspx مراجعه نمایند. برخی از نکات مهمـی که لازم است قبل از شروع ثبت‌نام به آنها توجه کامل داشـته باشند در صفحه ورودی این سامانه  درج گردیده است.