مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان:

مسابقه ملی «از ایده تا عمل» با رویکرد ایمنی در معادن برگزار می‌شود

۱۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۴ کد : ۱۳۵۵۳ اخبار واحد
مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از برگزاری مسابقه ملی از ایده تا عمل با رویکرد ایمنی در معادن خبر داد.
مسابقه ملی «از ایده تا عمل» با رویکرد ایمنی در معادن برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، محمد حجت مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان صبح امروز  در نشست هم‌اندیشی با رؤسای باشگاه‌های پژوهشگران جوان و نخبگان استان کرمان که با حضور رؤسای واحدهای استان و پژوهشگران برتر ادوار مختلف واحد کرمان برگزار شد، اظهار کرد: مسابقه ملی از ایده تا عمل بهمن‌ماه سال جاری با رویکرد ایمنی در معادن با حمایت مس سرچشمه آغاز خواهد شد.

وی با تأکید بر فرمایش‌های مقام معظم رهبری درباره حمایت از نخبگان افزود: در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان سعی داریم تا در حد ممکن از پژوهشگران و نخبگان حمایت شود؛ جناب آقای دکتر منظری توکلی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان نیز بسیار بر این امر تأکید دارند که جای  تشکر دارد. در آبان‌ماه سال جاری نیز مسابقه رباتیک ملی در دانشگاه شهید باهنر برگزار خواهد شد و تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان که مقام نایب‌قهرمانی آسیا و اقیانوسیه را نیز کسب کرده در این مسابقات شرکت خواهد کرد.

مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ضمن مطرح کردن  جذب طرح‌های پژوهشی پایش و امتیاز به مقالات مستخرج از آن طرح‌ها گفت: با حمایت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و هماهنگی با صنایع مختلف و انعقاد تفاهم‌نامه با خانه کارآفرینان این استان نخستین دوره استارت‌آپ مستر با مدت زمان هشت روز در دانشگاه‌های استان کرمان برگزار و با استقبال خوب علاقه‌مندان روبه‌رو شد.

حجت با درخواست افزایش بودجه برای برخی واحدهای دانشگاهی و به‌ویژه سما تصریح کرد: نشست‌های ماهانه با رؤسای باشگاه‌های استان کرمان، هر بار به میزبانی یکی از واحدها پیگیری می‌شود و جذب پژوهشگران و نخبگان دانشجویی و دانش‌آموزی صاحب ایده‌های برتر و حمایت از آن‌ها تا به ثمر نشستن ایده و به اجرا درآمدن آن را در نظر داریم.

برای مشاهده تصاویر بیشتر به آدرس https://ana.ir/fa/news/96/414279 مراجعه فرمایید

انتهای پیام/۴۱۲۱/