عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان عنوان کرد؛

چاپ ۲۲۰ عنوان اثر در انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۸ کد : ۱۳۵۵۸ اخبار واحد
عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان از چاپ ۲۲۰ عنوان اثر در انتشارات این واحد دانشگاهی خبر داد.
چاپ ۲۲۰ عنوان اثر در انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

مجید غلامحسین‌پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با ارائه گزارشی از عملکرد و دستاوردهای انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اظهار کرد: انتشارات دانشگاه، تابستان سال ۱۳۸۷ و در زمان ریاست علیرضا منظری‌توکلی آغاز به کار کرد.

وی اضافه کرد: این ناشر دانشگاهی تاکنون ۲۲۰ عنوان اثر را در حوزه‌های تألیف، ترجمه، تصحیح و گردآوری از اعضای هیئت‌علمی و برخی واحدهای استان کرمان به چاپ رسانده و چاپ ۳۰ عنوان را نیز در برنامه کاری خود دارد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان عنوان کرد: انتشارات این واحد دانشگاهی در چهار سال اخیر در آیین انتخاب کتاب سال استان کرمان، موفقیت‌های ارزنده‌ای در احراز رتبه‌های «اثر برگزیده» و «اثر شایسته تقدیر» داشته و از کارکرد آن به‌عنوان «ناشر دانشگاهی فعال»  قدردانی  شده است.

غلامحسین‌پور متذکر شد: غالب عنوان‌های چاپ شده توسط انتشارات دانشگاه با موضوعات علوم انسانی مرتبط هستند و شکل تألیف دارند.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/۴۰۷۸/