سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:

حذف نام شهدا از خیابان‌ها بزرگ‌ترین آرزوی دشمنان است/مسئولین با رعایت شأن و عزت خانواده شهدا عزت خود را حفظ کنند

۰۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۴ کد : ۱۳۵۸۱ اخبار واحد
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: حذف نام شهدا از کوچه و خیابان‌های شهر برای جامعه‌ ونسل جوان آفت و بزرگ‌ترین آرزوی دشمنان کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، علیرضا منظری‌توکلی صبح امروز در دیدار با خانواده‌های شهید مهدی شمس‌الدینی و  سعید عرب که به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: پیرو فرمایش مقام معظم رهبری زنده نگاه‌ داشتن نام و یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.

وی با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری همواره با بصیرت و آینده‌نگری جامعه اسلامی را به امور بایسته رهبری فرموده‌اند، اضافه کرد: یکی از راه‌های مهم زنده‌ نگاه‌ داشتن نام و یاد شهدا احترام به خانواده گرانقدر شهدا است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با بیان رخدادهای اخیر درباره حذف کلمه شهید و نام شهدا از جغرافیای شهری و مواجهه امت انقلابی با این موضوع افزود: حذف نام شهدا از کوچه و خیابان‌های شهر آف و بزرگ‌ترین آرزوی دشمنان شود.

منظری‌توکلی تصریح کرد: مسئولان وظیفه دارند در مقابله با این اقدام، با رعایت شأن و عزت خانواده شهدا عزت این عزیزان را حفظ کنند.

برای مشاهده تصاویر بیشتر به آدرس https://ana.ir/fa/news/96/418231 مراجعه فرمایید.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/