برگزاری همایش دانشجویان ورودی جدید

۱۳ مهر ۱۳۹۸ | ۰۱:۰۵ کد : ۱۳۵۸۴ اخبار واحد
برگزاری همایش دانشجویان ورودی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، همایش والدین و دانشجویان ورودی جدید با استقبالی پرشور برگزار شد.

در این همایش دکتر علیرضا منظری توکلی‌سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با بیان خاطره‌ای از دوران تحصیلش از دانشجویان جدیدالورود خواست تا با تمام جدیت به امور معنوی و تحصیلی خود بپردازند.

در ادامه  حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین قنادزاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، به  ایراد سخنرانی پرداخت و محمدعلی سعادتی نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تشکل‌های استان کرمان با تشریح فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی از دانشجویان برای انجام امور فرهنگی و تشکیلاتی دعوت نمود.

سرهنگ قاسم اسدی، رئیس معاونت وظیفه عمومی انتظامی استان کرمان به عنوان یکی از سخنرانان این همایش اعلام کرد که امسال کلیه مشمولان غیر غائب می‌توانند بدون سپردن وثیقه برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین از کشور خارج بشوند.

دکتر یاسر سالاری، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر مریم کاظمی پور معاون پژوهش و فناوری و دکتر حجت بابایی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، اهم فعالیت‌های حوزه مربوطه را تشریح و از دانشجویان برای شرکت در کانون‌ها و انجمن‌های علمی دعوت کردند.

در خاتمه این جلسه یکی از والدین دانشجویان به نمایندگی از طرف سایر والدین سخنرانی کرد،  از محمد دریجانی، دانشجوی رشته پزشکی واحد کرمان به دلیل درخشش در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی تقدیر شد و به 15 نفر از دانشجویان به قید قرعه کمک هزینه سفر اربعین اهدا گردید.