دکتر سالاری خبر داد:

جزئیات بازگشت به تحصیل دانشجویان باز مانده از تحصیل در دانشگاه آزاد

۲۲ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۳ کد : ۱۳۵۸۹ اخبار واحد
دکتر یاسر سالاری از ابلاغ دستورالعمل بازگشت به تحصیل دانشجویان باز مانده از تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی توسط معاون علوم انسانی و هنر و معاون علوم، مهندسی و کشاورزی خبر داد.
جزئیات بازگشت به تحصیل دانشجویان باز مانده از تحصیل در دانشگاه آزاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد کرمان گفت: حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر و دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، دستورالعمل بازگشت به تحصیل دانشجویان باز مانده از تحصیل را به رؤسای استانها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کردند.

دکتر سالاری افزود: براساس این دستورالعمل، ادامه تحصیل دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به دلایل مختلف از ادامه تحصیل باز مانده اند (به جز دانشجویانی که به دلیل وضعیت نامطلوب تحصیلی اخراج آموزشی شده اند) در صورت مراجعه تا پایان 99/6/31 بلامانع اعلام می شود.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: این دستورالعمل مشمول دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فقط پایان نامه و رساله آنها باقی مانده است، نمی شود، لذا برای این دانشجویان برابر ضوابط و مقررات آموزشی و با رعایت قوانین نظام وظیفه تصمیم گیری به عمل می آید.

سالاری تأکید کرد: براساس بندهای این دستورالعمل، افرادی که رشته گرایش آنها در واحد دانشگاهی دایر نبوده و در شرایط کنونی واحد و مرکز پذیرش دانشجو ندارند، مشمول این دستورالعمل نمی شوند.