دکتر یاسر سالاری:

دانشجویان دکتری می‌توانند در نیمسال آخر حداکثر ۱۲ واحد درسی اخذ کنند

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۳۶۰۱ اخبار واحد
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان از ابلاغ دستورالعمل اخذ حداکثر ۱۲ واحد درسی با احتساب دروس جبرانی برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی غیرپزشکی در آخرین نیمسال آموزشی خبر داد.
دانشجویان دکتری می‌توانند در نیمسال آخر حداکثر ۱۲ واحد درسی اخذ کنند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر یاسر سالاری از ابلاغ دستورالعمل اخذ حداکثر 12 واحد درسی با احتساب دروس جبرانی برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی غیرپزشکی در آخرین نیمسال آموزشی خبر داد و گفت: «دستورالعمل اخذ حداکثر 12 واحد درسی با احتساب دروس جبرانی برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی در آخرین نیمسال آموزشی»  به رؤسای استانها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان افزود: در این دستورالعمل تأکید شده دانشجویان دوره دکتری تخصصی رشته های غیرپزشکی می توانند در نیمسال آخر دوره آموزشی (نیمسال قبل از آزمون جامع) از دروس برنامه درسی مصوب رشته تحصیلی خود به همراه دروس جبرانی حداکثر 12 واحد درسی اخذ کنند.

دکتر یاسر سالاری تصریح کرد: ارائه بیش از 10 واحد از دروس اصلی و تخصصی مصوب رشته تحصیلی در یک نیمسال امکان پذیر نیست و در صورت ارائه تخلف آموزشی محسوب می شود.