دیدار تیم فوتسال واحد با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۳ کد : ۱۳۶۰۲ اخبار واحد
دیدار تیم فوتسال واحد با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، علیرضا منظری توکلی در دیدار با اعضای تیم فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با تأکید بر لزوم تجلی راه و روش عاشورایی در سبک زندگی اظهار کرد: نام‌گذاری این دوره از مسابقات به نام اربعین یکی از زیباترین فعالیت‌های صورت گرفته در واحد کرمان است و امیدواریم همه ما بتوانیم حسینی زندگی کنیم و راه و روش عاشورایی را سرلوحه امور قرار دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: یکی از مباحثی که در سازمان‌ها باید موردتوجه قرار گیرد روحیه نشاط و شادابی اعضای آن است که این موضوع در دانشگاه آزاد اسلامی به نحو مطلوبی در حال پیگیری است.

منظری توکلی تندرستی و نشاط اعضای سازمان‌ها را موجب افزایش بهره‌وری آن‌ها دانست و تصریح کرد: تندرستی و نشاط باعث بالا رفتن بهره‌وری در سازمان‌ها می‌شود و معتقدیم یکی از بهترین روش‌ها برای بالا بردن روحیه کارکنان برگزاری مسابقات ورزشی است.

وی خاطرنشان کرد: کسب مقام قهرمانی کارکنان واحد کرمان در مسابقات استانی، برای دو سال متوالی، موفقیتی ارزنده است و امیدواریم با تمرینات مداوم و حمایت مسئولین ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان این تیم بتواند به سطوح برتر کشوری دست پیدا کند.

تیم فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان توانست با حذف رقبای خود و پیروزی بر مدعیان به مقام قهرمانی جام اربعین دست یابد.

انتهای پیام/۴۱۲۹/