فراخوان مسابقه سراسری «امید ولایت» با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

فراخوان مسابقه سراسری «امید ولایت» با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

دکتر حجت بابایی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از برگزاری مسابقه سراسری «امید ولایت» با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی خبر داد و گفت:  بنیاد شهید و امور ایثارگران با هدف بازخوانی و تعمق در محورهای بیانیه گام دوم، فراخوان مسابقه سراسری «امید ولایت» را با شعار «روحیه ایثارمحور و توسعه پایدار انقلاب اسلامی» منتشر کرده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرمان اظهار کرد: تقویم اجرایی این مسابقه سراسری از هفته دفاع مقدس تا روز سیزدهم آبان «روز مبارزه با استکبار» است.

بابایی افزود: نحوه شرکت در مسابقه به‌صورت اینترنتی و از طریق پایگاه فرهنگی نوید شاهد www.navideshahed.com می باشد و علاقه‌مندان به شرکت در این پویش فرهنگی می‌توانند پس از مطالعه متن کامل بیانیه در این مسابقه بصورت چهار گزینه ای شرکت نمایند.