بیانیه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۴ کد : ۱۳۶۲۲ اخبار واحد
دانشجویان، کارمندان، و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به مناسبت سیزدهم آبان ماه روز ملّی مبارزه با استکبار جهانی بیانیه ای صادر کردند.
بیانیه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، در این بیانیه آمده است:
«سیزدهم آبان، روز تجلی دوباره‌ی آزادگی و شجاعت و غیرت انقلابی در ملت مسلمان ماست»

مقام معظم رهبری مد ظله‌العالی

هر روز تاریخ انقلاب اسلامی ایران، تجلی تمام‌نمای استکبار ستیزی، آزادی خواهی و عدالت‌طلبی ملّت غیور، به راهبری انوارِ آرمان‌های حضرت امام خمینی (ر‌ه) و منویات ولی امر مسلمین، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای مد ظله‌العالی است.

سیزدهم آبان هر سال یادآور تبعید پرچم‌دار مبارزه با استکبار، حضرت امام خمینی (ر‌ه) به ترکیه و شهادت پرافتخار و تأثیر گذار جمعی از دانش‌آموزان در راه مبارزه با استبداد و نیز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به‌دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) به نام روز ملّی مبارزه با استکبار جهانی بر قلب تقویم تاریخ انقلاب حک شده و با نماد استکبار ستیزی و مقاومت در مقابل ظلم و جور ابرقدرت‌ها، به ویژه استکبار جهانی، با بانگ «هیهات من الذله» با اقتداء به حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و با شعارهای راهبردی «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» مثبوت است.

در این برهه حساس سیاسی که تاجرانِ مستکبرِ پریشان‌گو، از روی حماقت، تخیلِ تسلط بر جهان را دارند، جامعه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با گرامیداشت رخدادهای این روز بزرگ، با تأکید هزاران باره بر حقیقت «آمریکا هیج غلطی نمی‌تواند بکند» برتری‌جویی های مستکبرانه دول کفر را محکوم کرده و به جهانیان اعلام می‌دارند:

باتوجه به دستورات قرآن کریم و مطالبات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به عنوان نقشه راه و فصل الخطاب و به عنوان منتظران واقعی حضرت مهدی موعود (عج)، مبارزه با ظلم ظالمین و استکبار مستکبرین را وظیفه خود می دانند و با پیروی از آیه ی شریفه "واعتصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا..." گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب و چون همیشه دوشادوش آحاد ملت حق طلب ایران، از تمامی مظلومان جهان حمایت کرده و هرگز از آرمان‌های نظام مقدس اسلامی در مقابل مستکبرین کوتاه نیامده و نخواهند آمد.