تقدیر از حضور شکوهمند دانشگاهیان در راهپیمایی ۱۳ آبان

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۶ کد : ۱۳۶۲۵ اخبار واحد
دکتر علیرضا منظری توکلی حضور شکوهمند همکاران گرانقدر و اعضای محترم هیات علمی در راهپیمایی ۱۳ آبانماه را به مثابه تجلی بصیرت و زمان شناسی، مایه مباهات و امتنان دانست.
تقدیر از حضور شکوهمند دانشگاهیان در راهپیمایی ۱۳ آبان

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، هیئت رئیسه، کارکنان، اساتید، دانشجویان و تشکل های سیاسی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان همگام و همراه با مردم مسلمان و غیور کرمان در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شرکت کردند.

این راهپیمایی همزمان با سالروز تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام راحل(ره) و سالگرد تبعید ایشان به ترکیه با حضور پرشور مردم مسلمان کرمان برگزار شد.

همچنین منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه جمهوری اسلامی سخنران ویژه این مراسم بود که با یادآوری جنایت های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مسلمانان ایران و جهان به بیان سخنان خود پرداخت.
این راهپیمایی با قرائت بیانیه مردم ایران علیه استکبار جهانی و بیعت مجدد با آرمان های امام و شهدا به پایان رسید.