رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان:

توطئه‌های آمریکا با اقتدار جوانان شکست خورده است

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۶ کد : ۱۳۶۲۶ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: «تمام توطئه‌های آمریکا در کشور با توانمندی و اقتدار جوانان انقلابی با شکست روبه‌رو شده که نشانه ایمان راسخ جوانان در راه دفاع از ارزش‌های انقلابی است.»
توطئه‌های آمریکا با اقتدار جوانان شکست خورده است

علیرضا منظری توکلی که به همراه دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان حضور پیدا کرده بود در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا  در کرمان اظهار کرد: «تحریم‌های ناجوانمردانه کشورهای غربی علیه مردم ایران نشان از درماندگی آنها در برابر آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی بوده که با پایداری حماسی ملت مسلمان روبه‌رو شده است.»

وی خاطرنشان کرد: «جوانان و دانشجویان باید با شناخت کامل از توطئه‌های دشمنان و دفاع در میدان مبارزه جنگ نرم راه را بر مستکبران عالم بسته و زمینه فراگیر شدن حکومت الهی را در دنیا فراهم کنند.»

منوچهر متکی وزیر پیشین امور خارجه کشورمان سخنران ویژه این مراسم بود که با یادآوری جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مسلمانان ایران و جهان به بیان سخنان خود پرداخت.