از سوی معاونت پشتیبانی واحد کرمان اعلام شد:

آغاز ثبت نام تسهیلات بلندمدت وزارت علوم

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۳ کد : ۱۳۶۴۵ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
معاونت پشتیبانی واحد کرمان از آغاز ثبت نام تسهیلات بلندمدت وزارت علوم ویژه دانشجویان خبر داد.
آغاز ثبت نام تسهیلات بلندمدت وزارت علوم

دکتر مهدی تاج الدینی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با بیان این مطلب افزود: این تسهیلات توسط صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 پرداخت می شود و بازپرداخت آن بلندمدت و پس از فراغت از تحصیل می باشد.

وی افزود: با توجه به تغییرات صورت پذیرفته در سامانه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و بمنظور ایجاد عدالت در تخصیص منابع، ثبت نام صرفا از طریق ثبت درخواست توسط دانشجو در پرتال آن صندوق به نشانی  bp.swf.ir صورت می پذیرد.

تاج الدینی توضیح داد:مبالغ وام شهریه برای تمامی مقاطع به شرح ذیل می باشد

کاردانی و کارشناسی 7.500.000 ریال

کارشناسی ارشد ناپیوسته 15.000.000

کارشناسی ارشد پیوسته 10.000.000

دکترای حرفه ای 15.000.000

دکتری تخصصی پیوسته 7500.000

دکتری تخصصی ناپیوسته 35.000.000

شایان ذکر است ثبت نام در پرتال فوق از 25 آبانماه آغاز شده است و ثبت نام تا اتمام ظرفیت اعلامی از سوی وزارت علوم ادامه خواهد یافت. بدیهی است که پس از اتمام ظرفیت ها امکان ثبت نام وجود نخواهد داشت.