چهارمین اداره کل منطقه‌ای نظارت دانشگاه آزاد اسلامی در کرمان افتتاح شد

۰۹ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۹ کد : ۱۳۶۶۱ اخبار واحد
چهارمین اداره کل منطقه‌ای نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی منطقه شش شامل استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان در واحد کرمان افتتاح شد.
چهارمین اداره کل منطقه‌ای نظارت دانشگاه آزاد اسلامی در کرمان افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرمان، چهارمین اداره کل منطقه‌ای نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی منطقه شش شامل استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان با حضور دکتر عنایت الله ملکی تبار رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی در واحد کرمان افتتاح و محسن مرادی به عنوان مدیرکل بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات منطقه شش دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد.

دکتر علیرضا منظری توکلی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در این مراسم گفت: از فعالیت های بسیار خوب و ضروری که توسط دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی که به تاسی از دستورات حاکمیتی امام علی(ع) در دانشگاه آزاد اسلامی مورد توجه قرار گرفته، راه اندازی مرکز بازرسی و نظارت در دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی گفت: هوشمندی، تقوا و تیزهوشی یکی از ویژگی های بازرسین و ناظرین است که در دانشگاه آزاد اسلامی این مسائل به خوبی مورد گزینش قرار گرفته است.

دکتر منظری توکلی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم تصریح کرد: حوزه بازرسی باید همواره در آزمون ها دقت کافی را داشته باشند، چرا که انقلاب شکوهمند اسلامی حاصل خون هزاران شهید بسیجی است که جانفشانی و خون آن ها نباید پایمال شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اظهار داشت: مسئولیت های دنیوی حق و امتیازی برای افراد محسوب نمی شوند، بلکه وظایفی هستند که انسان های مؤمن و معتقد برای انجام آن ها باید تلاش کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای همه مسئولان، خدمت رسانی به مردم در حوزه های مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی افتخار است که باید قدر آن را بدانند و تکلیف خود را به درستی انجام دهند.

در ادامه این مراسم محسن مرادی به عنوان مدیرکل بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات منطقه شش دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد و از زحمات مدیران بازرسی سابق استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان تقدیر به عمل آمد.