معنویت و نماز در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۲ کد : ۱۳۶۶۷ اخبار واحد
معنویت و نماز در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

حجت الاسلام والمسلمین مهدی عربپور در جمع شرکت کنندگان در همایش معنویت و نماز با اشاره به  وجود معنویت و اخلاق در بیانیه گام دوم انقلاب، بیانات مقام معظم رهبری پیرامون معنویت قبل از انقلاب، حین انقلاب و در ادامه انقلابرا مهم ارزیابی کرده و افزود: معنویت یعنی برجسته کردن ارزشهای معنوی ، حال این ارزشهای معنوی در بعد اخلاص باشد و یا توکل.

وی اخلاص را در امور کلیدی دانسته و گفت: چنانچه نیروهای انسانی که مایه اصلی انقلاب اند اخلاص داشته باشند بیشترین بُرد را می توانیم داشته باشیم ولی عیب کار برخی در جامعه نبود اخلاص است چراکه اگر اخلاص داشته باشیم دعوایی با هم نداریم، کلامی از امام راحل در این زمینه هست که می فرمایند: اگر تمام انبیاء را یکجا جمع کنند با هم دعوایی ندارند.

امام جمعه موقت کرمان اساتید دانشگاه را قشری تاثیرگذار معرفی کرده و تصریح کرد: اگر اُستادی برای درس دادن این امر را برای خدا انجام دهد حواشی ندارد حال اگز غیر این باشد حواشی خواهد داشت.

عرب پور توکل را نیز یکی از ارکان مهم برای موفقیت عنوان کرده و افزود: بحث دیگر توکل است که ما ضعف توکل داریم و حال اگر  بخواهیم ارزشهای اخلاقی را رعایت کنیم راهکارهایی وجود دارد و این ارزشهای اخلاقی بصورت دستورالعملی و یا بخشنامه ای نیست چراکه می بینیم در خصوص تکریم ارباب رجوع دستور العمل و بخشنامه ابلاغ گردید ولی می بینیم چقدر رعایت شد.

در پایان این مراسم نیز از دانشجویان فعال در عرصه نماز تقدیر بعمل آمد.