درگذشت استاد فرهیخته و با سابقه واحد کرمان/تسلیت رئیس دانشگاه

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۸ کد : ۱۳۶۷۱ اخبار واحد
استاد مجید غلامحسین پور عضو هیات علمی و رئیس مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان صبح امروز پس از طی دوران بیماری در بیمارستان دارفانی را وداع گفت.
درگذشت استاد فرهیخته و با سابقه واحد کرمان/تسلیت رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، استاد دکتر مجید غلامحسین‌پور عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان  دار فانی را وداع گفت

دکترعلیرضا منظری توکلی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به‌ همین مناسبت در پیامی درگذشت استاد فرهیخته این دانشگاه را تسلیت گفت

در پیام منظری توکلی خطاب به خانواده شادروان  غلامحسین‌پور، دانشجویان و جامعه دانشگاهی کرمان آمده است: درگذشت برادر دانشمند، ادیب فرهیخته، استاد پرتلاش  و از پیشگامان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان مرحوم جناب آقای استاد دکتر مجید غلامحسین‌پور موجب  تأسف و تألم فراوان جمع یاران دیرینه شد.

اینجانب با قلبی اندوهگین به نمایندگی از استادان، دانشجویان و همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی این ضایعه را تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامت مسئلت دارم.

درسوگ استاد ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۴
واقعا" اندوه بزرگیست که بر واحد ما سایه افکند و دل همه به درد آمد روحشان شاد .ایشان در مقطع کارشناسی ،استاد قرآن من بودن و خوشا به سعادتشون که اکنون شفیعشون قرآنه