بازدید رییس دانشگاه آزاد اسلامی از غرفه استان کرمان

۲۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۷ کد : ۱۳۷۲۱ اخبار واحد
دکتر محمدمهدی طهرانچی در بازدید از غرفه محصولات پژوهشی واحد کرمان پیشرفت های علمی ارائه شده در این نمایشگاه را قابل توجه دانست.
بازدید رییس دانشگاه آزاد اسلامی از غرفه استان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مریم کاظمی پور در حاشیه برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری سال 1398 که در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد با اشاره به اینکه تعداد و کیفیت محصولات ارائه شده امسال بسیار قابل توجه بود توضیح داد: استان کرمان با ارائه محصولات مختلفی از جمله نانوگرانول باکتریال از محصولات واحد کرمان و کیت های سایتوکینین و همچنین دستگاه پرورش دهنده عمودی سبزیجات و صیفی جات در این نمایشگاه شرکت کرد.

وی افزود: کیت تشخیص بیماری های ویروسی انسانی، ربات صنعتی و بازیابی اثر انگشت با فناوری نانو توسط واحد کرمان ارائه شده است.

معاون پژوهش و فناوری واحد کرمان ادامه داد: آبگرمکن خورشیدی لوله خلا و پنجره انرژی کارا با جداره و عایق متحرک نیز توسط واحد بردسیر ارائه شده است.