رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی کرمان:

برگزاری دوره‌های کارآفرینی و مهارت‌افزایی از سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی است

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۳ کد : ۱۳۷۲۲ اخبار واحد
رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزاری دوره‌های کارآفرینی و مهارت‌افزایی را یکی از سیاست‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی دانست.
برگزاری دوره‌های کارآفرینی و مهارت‌افزایی از سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، فرهاد همایونفر در حاشیه برگزاری کارگاه راه‌اندازی صفر تا ۱۰۰ استارت‌آپ که به همت اداره ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد، اظهار کرد: «برگزاری دوره‌های کارآفرینی و مهارت‌افزایی یکی از سیاست‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی است که قطعاً به اشتغالزایی دانشجویان منجر خواهد شد.»

وی افزود: «استارت‌آپ‌های دانشجویی در کنار سایر موضوعات مربوط به مقوله کارآفرینی از جمله برنامه‌هایی هستند که با جدیت خاصی در حال طرح‌ریزی برای آنها هستیم.»

رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ادامه داد: «استعداد جوانان و دانشجویان باید در زمینه‌های تخصصی و مورد علاقه آنها به نتیجه برسد؛ بنابراین با استفاده از تجربه استادان توانمند و متخصص زمینه شکوفایی همه علایق و استعدادها را فراهم کرده‌ایم.»

همایونفر با اشاره به شعار «دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه کارآفرین» تصریح کرد: «بی‌شک این شعار که امید خاصی در آن نهفته است، از اندیشه‌ها و سیاست‌های مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی نشئت گرفته و نشانه التزام دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغالزایی برای جوانان است.»

وی خاطرنشان کرد: «دانشجویان نیز باید در زمینه توجه به مسائل کارآفرینی و پژوهشی بیش از گذشته فعال شوند؛ چراکه اقتصاد جهانی به سوی خلاقیت و تخصص محوری در حرکت است.»

رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان عنوان کرد: «از دانشجویان می‌خواهیم برای کسب اطلاعات بیشتر و فعالیت گسترده در حوزه‌های کارآفرینی و اشتغالزایی به حوزه پژوهشی دانشگاه مراجعه کنند.»