پیام تسلیت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در پی شهادت سردار سلیمانی

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۴ کد : ۱۳۷۳۹ اخبار واحد
در پی شهادت سردار پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه ابومهدی المهندس، دکتر علیرضا منظری توکلی به نمایندگی از جامعه فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان پیامی صادر کردند.
پیام تسلیت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در پی شهادت سردار سلیمانی

▪انالله و اناالیه راجعون

بسم الله الرحمن الرحیم
مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدیلًا.

انتشارخبر شهادت پاسدار رشید اسلام "حاج قاسم سلیمانی" فرمانده نیروی قدس سپاه  بدست شقی ترین افراد بشر، جنایتکاران آمریکایی، موجب تاثر و تالم فراوان گردید.

کارنامه آن مجاهد ولایت مدار و انقلابی در عرصه های مختلف زندگی به ویژه در دوران دفاع مقدس و پس از آن در دوره حساس دفاع از کشورهای محور مقاومت، مملو از عشق به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) ، تلاش و مجاهدت در راه اسلام عزیز ، دفاع از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و امنیت آفرینی برای ملت شریف ایران است.

ایشان نمونه‌ی برجسته‌ای از کسانی است که تمام عمر خود را به جهاد در راه خدا گذراند چرا که جزو تربیت شدگان راستین مکتب اسلام و امام خمینی(ره) بود.

اینجانب به نمایندگی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان این مصیبت جانکاه را به محضر امام زمان (عج) و نائب برحقش امام خامنه ای و به تمام آزادگان جهان تسلیت و تعزیت عرض نموده و با گرامیداشت یاد و خاطره وی، از درگاه خداوند کریم برای آن شهید علو درجات و رفعت مقام و همنشینی با سید و سالار شهیدان امام حسین(ع) و برای همسر مکرمه  و فرزندان  ولایت مدار وفهیم ایشان و تمام آزادگان جهان صبر و شکیبایی توام با پاداش الهی طلب می کنم.
علیرضا منظری توکلی