پیام تسلیت کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۴ کد : ۱۳۷۴۱ اخبار واحد
در پی شهادت سردار سرفراز سپهبد قاسم سلیمانی کانون بسیج اساتید واحد کرمان به نمایندگی از اساتید و اعضای هیات علمی پیام تسلیت صادر کرد.
پیام تسلیت کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

إِنَّا للّه و إِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
شهدا نماد ایثار و فداکاری‌اند و نزد پروردگار متعال بالاترین درجات را داشته و روزی می‌خورند.

شکوه و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیر مردانی است که در مکتب انسان ساز ولایت، درس عشق، ایثار و خدمت آموختند؛ مردانی که با دل بریدن از تمامی تعلقات به دعوتگاه یار شتافتند و برگ برگ دفتر هستی را با نام و یاد خود جلوه‌ای دیگر بخشیدند.
کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان شهادت سردار سرافراز  اسلام سپهبد  حاج قاسم سلیمانی، سردار ابومهدی المهندس و هیات همراه را محضر صاحب الزمان، رهبر معظم انقلاب و ملت بزرگ ایران تبریک و تسلیت عرض می نماید و انشاءالله بزودی شاهد انتقام گیری سخت از دشمنانی باشیم که دستان پلیدشان به خون عزیزانمان آغشته شده است.

کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان