رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان خبر داد؛

جذب دانشجوی کارشناسی در رشته اتاق عمل از سال آینده

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۹:۵۳ کد : ۱۳۷۴۳ اخبار واحد
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: «پیش‌بینی می‌شود برای سال آینده در مقطع کارشناسی برای رشته اتاق عمل دانشجو جذب کنیم.»
جذب دانشجوی کارشناسی در رشته اتاق عمل از سال آینده

محمد‌رضا امینی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره ظرفیت دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برای آموزش دانشجویان پرستاری اظهار کرد: «دانشکده پرستاری و مامایی در این دانشگاه از سال ۱۳۷۱ آغاز به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی کرده و تاکنون بالغ بر هزار و ۵۰۰ فارغ‌التحصیل پرستاری داشته است.»

وی اظهار کرد: «این دانشکده ۲۵ عضو هیئت علمی شامل ۱۵ نفر استاد رشته پرستاری و ۱۰ نفر استاد در رشته مامایی در مرتبه‌های علمی دانشیار، استادیار و مربی دارد.»

به گفته رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، اکنون ۶۰۰ دانشجو در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.

امینی درباره تحصیلات تکمیلی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان گفت: «رشته کارشناسی ارشد داخلی جراحی در این واحد دانشگاهی تدریس می‌شود و برنامه‌ریزی لازم برای راه‌اندازی رشته سالمندی، روان‌پرستاری و پرستاری ویژه در حال انجام است.»

وی افزود: «طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته کمیته‌های مرتبط با مرکز مطالعات و توسعه آموزش شامل توانمندسازی استادان، برنامه‌ریزی درسی، ارزشیابی، صلاحیت بالینی و کمیته تحقیقات دانشجویی به‌صورت مستمر فعالیت دارند و امیدواریم با برنامه‌های راهبردی پیش‌بینی شده در آینده شاهد توسعه و گسترش روزافزون این رشته‌ها باشیم.»