تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بمناسبت درگذشت فرزند برومند ریاست دانشکده پزشکی

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۳ کد : ۱۳۷۵۰ اخبار واحد
در پی درگذشت جناب آقای دکتر امیرحسین قاسمی فرزند برومند آقای دکتر کیانوش قاسمی، ریاست محترم دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، دکتر علیرضا منظری توکلی به نیابت از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان پیام تسلیتی صادر کرد. در بخشی از این پیام آمده است:

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

جناب آقای دکتر کیانوش قاسمی

ریاست محترم دانشکده پزشکی

در غم از دست دادن عزیزان به سوگ نشستن صبری عظیم می‌خواهد. ضایعه درگذشت فرزند برومندتان جناب آقای دکتر امیرحسین قاسمی موجبات تالم و تاثر شدید جامعه دانشگاهی را فراهم آورد. بدینوسیله مراتب تاثر و تالم خود را ابراز نموده و از خداوند منان برای حضرتعالی و بازماندگان صبر و برای آن مرحوم غفران الهی مسالت می نماید.

دکتر علیرضا منظری توکلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان