درگذشت استاد فرهیخته و با سابقه واحد کرمان/تسلیت رئیس دانشگاه

۲۸ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۵ کد : ۱۳۷۵۶ اخبار واحد
دکتر شبنم تجربه کار عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان دارفانی را وداع گفت.
درگذشت استاد فرهیخته و با سابقه واحد کرمان/تسلیت رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دکتر شبنم تجربه کار عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان  دار فانی را وداع گفت.

دکترعلیرضا منظری توکلی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به‌ همین مناسبت در پیامی درگذشت استاد فرهیخته این دانشگاه را تسلیت گفت.

در پیام منظری توکلی خطاب به دکتر رباطی همسر ایشان، دانشجویان و جامعه دانشگاهی کرمان آمده است: درگذشت استاد فرهیخته، پژوهشگر پرتلاش  و از اساتید برجسته گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، مرحومه دکتر شبنم تجربه کار موجب  تأسف و تألم فراوان تمام اساتید و دانشجویان رافراهم آورد.

اینجانب با قلبی اندوهگین به نمایندگی از استادان، دانشجویان و همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی این ضایعه را تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحومه، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامت مسئلت دارم.