منظری‌توکلی خبر داد؛

تخصیص یک روز حقوق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان به سیل‌زدگان

۲۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۳۷۵۷ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از اختصاص یک روز حقوق کارکنان و استادان این دانشگاه برای کمک به سیل‌زدگان استان سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان خبر داد.
تخصیص یک روز حقوق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی کرمان به سیل‌زدگان

علیرضا منظری‌توکلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان با  اعلام کمک دانشگاهیان برای کمک به سیل‌زدگان اظهار کرد: «در جلسه شورای فرهنگی با پیشنهاد اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، مبنی بر تخصیص یک روز حقوق خود برای کمک به سیل‌زدگان استان سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان موافقت شد.»

وی افزود: «مبالغ جمع‌آوری‌شده برای تأمین و رفع بخشی از نیازهای هموطنان سیل‌زده از طریق دانشگاه آزاد اسلامی هزینه خواهد شد.»

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بر کمک حداکثری به سیل‌زدگان تأکید کرده و گفت: «از همه گروه‌های جهادی و دست‌اندرکاران این حوزه دعوت می‌کنم تا با حضور حداکثری خود علاوه بر تأمین نیازمندی هموطنان حداکثر تلاش را برای رفع آلام و گرفتاری‌های آنان مبذول کنند.»