طرح «ضیافت» واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برگزار می‌شود

۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۳ کد : ۱۳۷۷۰ اخبار واحد
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از برگزاری هشتمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان خبر داد.
طرح «ضیافت» واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برگزار می‌شود

حجه الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسین قنادزاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان را یادآور شد و اظهار کرد: «هشتمین دوره طرح ضیافت استادان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در دو دوره  در مشهد مقدس برگزار می‌شود.»

وی دوره‌های ضیافت اندیشه استادان را از ضروریات دانشگاه دانست و افزود: «طرح ضیافت بستر مناسبی برای هم‌اندیشی و تعامل استادان محترم در راستای دانش‌افزایی است.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود: «هشتمین دوره طرح ضیافت با سرفصل‌های غرب‌شناسی و اندیشه سیاسی۵ (بیانیه گام دوم انقلاب) در دو دوره در مشهد مقدس برگزار می‌شود.»