عضو هیات علمی واحد کرمان آسمانی شد/تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۴ کد : ۱۳۷۸۷ اخبار واحد
دکتر مهدی محمودی زرندی عضو هیات علمی سابق گروه علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان دارفانی را وداع گفت.
عضو هیات علمی واحد کرمان آسمانی شد/تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دکتر مهدی محمودی عضو هیئت‌علمی بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان  دار فانی را وداع گفت.

دکترعلیرضا منظری توکلی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به‌ همین مناسبت در پیامی درگذشت استاد فرهیخته این دانشگاه را تسلیت گفت.

در پیام منظری توکلی خطاب به خانواده ایشان، دانشجویان و جامعه دانشگاهی کرمان آمده است: درگذشت استاد فرهیخته، پژوهشگر پرتلاش  و از اساتید بازنشسته گروه علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، مرحوم دکتر مهدی محمودی زرندی موجب  تأسف و تألم فراوان تمام اساتید و دانشجویان رافراهم آورد.

اینجانب با قلبی اندوهگین به نمایندگی از استادان، دانشجویان و همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی این ضایعه را تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و سلامت مسئلت دارم.