رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان عنوان کرد؛

عزم جدی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برای مبارزه با ویروس کرونا

۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۲ کد : ۱۳۸۰۶ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از عزم جدی دانشگاه آزاد اسلامی برای کمک به مبارزه با ویروس کرونا خصوصاً در مناطق کمتر برخوردار خبر داد.
عزم جدی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برای مبارزه با ویروس کرونا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، دکترعلیرضا منظری توکلی صبح امروز با حضور در مجتمع آزمایشگاهی واحد کرمان ضمن بازدید از نحوه تولید مواد ضدعفونی‌کننده تولید شده در این آزمایشگاه‌ها اظهار کرد: «با توجه به گسترش ویروس کرونا و لزوم مبارزه با آن استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه برای تولید مواد ضدعفونی‌کننده در دستور کار قرار گرفته و در حال توزیع است.»

وی، دسترسی به برخی مواد ضدعفونی‌کننده خصوصاً در مناطق حاشیه شهر را بسیار کم ارزیابی کرد و ادامه داد: «سعی شده تا مواد تولید شده در اختیار مردم قرار گیرد تا با گسترش عادلانه امکانات گام مهمی در زمینه مبارزه با این ویروس برداشته شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با انتقاد از محتکرانی که اقلام بهداشتی را در اختیار مردم قرار نمی‌دهند، متذکر شد: «متأسفانه این افراد با جان و سلامتی مردم معامله می‌کنند که این موضوع به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و ضعف دولت در نظارت و برخورد با این مفسدان مشکلات مردم را دوچندان کرده است.»

اقدام قابل تقدیرگروه جهادی عمار در تولید محلو‌های ضدعفونی‌کننده

منظری توکلی یادآور شد: «دانشگاه آزاد اسلامی کرمان با درک این موضوع اقدام به تولید مواد ضدعفونی‌کننده ازجمله ژل بهداشتی دست با بهره‌گیری از تجارب استادان و کارشناسان خود کرده که این محصولات در اختیار افراد نیازمند قرار خواهند گرفت.»

وی با تقدیر از خانم دکتر مریم کاظمی پور معاون پژوهش و فناوری واحد برای تلاش های وی و همچنین گروه جهادی عمار وابسته به بسیج دانشجویی شهید سپهبد قاسم سلیمانی واحد کرمان در ساخت این ترکیبات ادامه داد: «همکاران ما در دانشگاه آزاد کرمان علاوه بر تولید و توزیع اقلام ذکر شده با بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشجویی برای فرهنگ‌سازی و ترویج استفاده از این مواد با حضور در اماکن مختلف مثل مساجد، پایانه‌های تاکسیرانی و ... با آموزش مردم اقدام به گندزدایی و ضدعفونی کردن این محل‌ها کرده‌اند.»