رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کرمان خبر داد:

برگزاری کلاسهای دروس معارف بصورت غیرحضوری

۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۷ کد : ۱۳۸۰۸ اخبار واحد
برگزاری کلاسهای دروس معارف بصورت غیرحضوری

حجت الاسلام والمسلمین قنادزاده در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه از آغاز آموزش غیرحضوری دروس معارف اسلامی در واحد کرمان خبر داده و توضیح داد: با توجه به جایگاه دروس معارف اسلامی دانشگاه ها در تربیت دینی دانشجویان و ارتباط مستقیم مدرسان محترم با مخاطبان این دروس به اطلاع می رساند بنا به ضرورت ایجاد شده در تعطیلی اضطراری دانشگاه های استان کرمان و بمنظور جبران جلسات درسی لغو شده با استفاده از آموزش های مجازی از این به بعد و تا اطلاع ثانوی کلاس های دروس معارف بصورت غیرحضوری برگزار می گردد.

وی افزود: فرآیند تایید و پذیرش دروس مجازی گذرانده شده توسط دانشجویان منوط به اخذ گواهینامه رسمی آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس اینترنتی www.ec.nahad.ir  می باشد.

عضو هیات علمی واحد کرمان با بیان تعداد جلسات لازم برای اخذ گواهی مربوطه ادامه داد: جهت جبران هرجلسه کلاس حضوری لغو شده بایستی حداقل دوجلسه آموزش مجازی از میان دروس موجود مرکز متناسب با گرایش درس توسط دانشجویان اخذ و گذرانده شود.

وی گفت: انجام آموزش مجازی مذکور توسط دانشجویان علاوه بر جبران جلسات لغو شده، 4نمره از 20 نمره آزمون کتبی پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص می دهد.