مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی کرمان:

کیت‌های مولکولی تشخیص طبی ساخته شد/ موفقیت در حوزه تولید و صادرات

۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۱:۲۴ کد : ۱۳۸۱۷ اخبار واحد
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی کرمان گفت: «یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان این مرکز موفق به تولید «کیت‌های مولکولی تشخیص طبی» شده که علاوه بر تأمین نیاز داخلی در حوزه صادرات نیز موفق بوده است.»
کیت‌های مولکولی تشخیص طبی ساخته شد/ موفقیت در حوزه تولید و صادرات

علی سعیدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره فعالیت‌ها، دستاوردها و مأموریت‌های مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اظهار کرد: «بیش از یک سال است که مسئولیت این مرکز بر عهده بنده گذاشته شده و مشغول خدمت هستم.»

وی افزود: «مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان سال ۸۶ تأسیس شده و از آغاز کار تاکنون ۲۰ هسته و واحد فناور در آن فعالیت کرده‌اند.»

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان خاطرنشان کرد: «اکنون در این مرکز رشد ۱۰ هسته و سه واحد فناور مستقر هستند و شرکت دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد نداریم؛ زیرا زمانی که هسته به واحد فناور تبدیل می‌شوند از مرکز رشد خارج و بعضی از آنها به شرکت دانش‌بنیان تبدیل شده و برخی دیگر تبدیل نمی‌شوند.»

سعیدی افزود: «تاکنون دو واحد فناور خروجی از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به شرکت دانش‌بنیان تبدیل شده‌اند که یکی از آنها در مرحله مقدماتی برای تولید کالا بوده و شرکت دیگری محصولش به مرحله تولید انبوه رسیده است.»

وی یادآور شد: «محصول شرکت دانش‌بنیانی که اکنون به مرحله تولید انبوه رسیده در حوزه کیت‌های مولکولی تشخیص طبی و پژوهشی برای تعیین میزان نسخه‌های ویروس‌ها و میزان سایتوکین‌ها فعالیت دارد که مراحل رشد و ترقی خود را در مرکز رشد کرمان طی کرده و علاوه بر تأمین مصرف بازار داخلی  محصولات خود را به کشور عراق هم صادر می‌کند.»

برنامه‌ها و اهداف پیش‌رو

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان درباره برنامه‌ها و اهداف پیش‌روی این مرکز رشد به آنا گفت: «بر اساس سیاست‌های جدید معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی مسیرمان را تعیین کرده‌ایم.»

این مقام مسئول افزود: «سیاست مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان بیشتر تکیه بر استادان هیئت علمی دانشگاه که فناور، نوآور و به نوعی نخبه هستند، بوده و از آنان کمک خواسته‌ایم که تیم تشکیل دهند و دانشجویان نخبه را به عنوان اعضای تیم خود رهبری کنند و تاکنون هم در این زمینه موفق شده‌ایم.»

این استاد دانشگاه یادآور شد: «از زمانی معاونت جدید تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی فعال شده تاکنون سه هسته و دو واحد فناور در این مسیر شکل گرفته و آنان نیز  تیم‌های خود را تشکیل داده و در خود دانشگاه مستقر هستند و به احتمال ۸۰ تا ۹۰ درصد در آینده به شرکت دانش‌بنیان تبدیل خواهند شد.»

سعیدی گفت: «با کارهای پویش کارآفرینی، رویدادها و کارگاه‌هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار کردیم، این تیم‌ها را شناسایی و در دانشگاه مستقر کرده‌ و در حد توان از آنان حمایت مالی، معنوی و مشاوره‌ای به عمل می‌آوریم تا به مقصد برسند.»

(طرح پویش طرحی دانشجومحور در راستای تقویت توانمندی و کارورزی دانشجویان در ارتباط با صنعت است. این طرح دارای ویژگی‌های بهره‌گیری دانشجویان از فرصت‌های شغلی شناسایی شده توسط دانشگاه، امکان جذب و استخدام دانشجویان در صنایع و مؤسسات، استفاده از طرح بورسیه تحصیلی برای پرداخت شهریه و استفاده از خدمات بیمه‌ای در صورت موافقت صنعت است.)

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اظهار کرد: «یک سال پیگیر مکان جدیدی برای مرکز رشد خود بودیم که موفق شدیم مکان بزرگی را جانمایی و آن را تجهیز کردیم و با توجه به وسعتش ظرفیت ۱۵ واحد یا هسته فناور را داشته و جا برای گسترش هم دارد و  این مرکز به تازگی گشایش یافته و آغاز به کار کرده است.»

سعیدی ابراز امیدواری کرد که با گشایش این مرکز رشد، بتوانیم هسته‌ها و واحدهای جدید خود را مستقر کنیم و منتظر خبرها و حرف‌های خوبی در آینده باشیم.