از سوی معاونت آموزش و پژوهش نهاد نمایندگی رهبری اعلام شد:

قابل توجه دانشجویان دروس قرآن، معارف و وصایای امام

۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۲۳ کد : ۱۳۸۳۲ اخبار واحد
با اعلام اطلاعیه ای از سوی معاونت آموزش و پژوهش نهاد نمایندگی رهبری تخصیص ۱۵ نمره از ۲۰ نمره برای شرکت کنندگان درکلاس غیر حضوری دروس گروه معارف تایید شد ضمنا دانشجویانی که درس آشنایی با قرائت قرآن را اخذ نموده اند نیازی به ورود به سایت نهاد رهبری ندارند و همانند سایر واحدهای درسی بایستی در ساعت کلاسی خود وارد کلاس مجازی شده و از تدریس اساتید مربوطه استفاده نمایند. همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته که درس وصیت نامه امام را اخذ نموده اند باید ضمن مراجعه به سایت نهاد رهبری به آدرس ak-nahad.ir در دوره مجازی درس مذکور به تعداد ۱۱ جلسه شرکت نمایند. بدیهی است عدم شرکت در کلاسها به منزله غیبت و حذف درس مذکور در امتحانات تلقی خواهد شد. در صورت هرگونه ابهام در درس وصایا در ساعات اداری با شماره ۰۹۱۳۶۳۱۷۴۵۱ تماس حاصل فرمایید.
قابل توجه دانشجویان دروس قرآن، معارف و وصایای امام

همچنین 5 اردیبهشت پایان مهلت دانشجویان برای استفاده از دروس غیرمجازی اعلام شده است.