پیام تبریک ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بمناسبت عید فطر و حلول ماه شوال

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۲۰ کد : ۱۳۸۵۶ اخبار واحد
دکتر علیرضا منظری توکلی به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر و حلول ماه شوال پیامی صادر کرد.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکر خدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود.

عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.

بنیانگذار جمهوری اسلامی امام خمینی (ره) در تبیین معنای عید واقعی می فرمایند: عید واقعی آن وقتی است که انسان رضای خدا را به دست بیاورد، درون خود را اصلاح کند. مقام معظم رهبری؛ حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(مدظله العالی) نیز می فرمایند: «ماه رمضان و عید فطر هنگامی مبارک خواهد بود که مسلمانان بتوانند از این فرصت برای خودسازی و به وجود آوردن حیات طَیّبه در نفس خویش استفاده کنند».

اینجانب، ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای استان خصوصا شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمام مومنان در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ و سعید فطر به پیشگاه حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه مردم شهید پرور و شریف استان کرمان خصوصا جامعه فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی تبریک عرض نموده، و از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر علیرضا منظری توکلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان