با حضور منظری توکلی صورت گرفت؛

قدردانی از تلاش آتش‌نشانان در مهار آتش‌سوزی فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی کرمان

۲۳ تیر ۱۳۹۹ | ۲۱:۲۵ کد : ۱۳۹۱۱ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از تلاش مأموران آتش‌نشانی به‌دلیل واکنش سریع و موفق در مهار آتش‌سوزی بخشی از فضای سبز این دانشگاه قدردانی کرد.
قدردانی از تلاش آتش‌نشانان در مهار آتش‌سوزی فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی کرمان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با حضور در ایستگاه‌های یک، سه و هشت آتش‌نشانی شهر کرمان از تلاش‌ مأموران آتش‌نشانی به‌دلیل واکنش سریع، به‌هنگام و موفق در مهار آتش‌سوزی بخشی از فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در حاشیه این بازدید اظهار کرد: سازمان آتش‌نشانی نقش بسزایی در مهار آتش‌سوزی فضای سبز این دانشگاه داشت و مانع ایجاد خسارت به فضای سبز، امکانات و تأسیسات شد.

عضو هیات رئیسه سازمان مرکزی و دبیر هیات امنای استان کرمان تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمودند: «مَن رَدَّ عَن قَومٍ مِنَ المُسلِمینَ عادیَهَ ماءٍ أونارٍ وَجَبَت لَهُ الجَنَّهُ» کسی که دسته‌‏ای از مسلمانان را از خطر سیل یا آتش‌سوزی نجات دهد، بهشت بر او واجب می‏‌شود و این بیان نمایانگر تلاش بسیار سنگین و خدمات سخت و نفسگیر آتش‌نشانان است که در راه نجات جان انسان‌ها ازخودگذشتگی می‌کنند.