طی حکمی ازسوی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری:

۲۶ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۴ کد : ۱۳۹۱۳ اخبار واحد
عضو هیات علمی واحد کرمان بعنوان سرپرست اداره کل ایجاد و توسعه آموزش های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

طی حکمی ازسوی دکتر دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری، عضو هیات علمی واحد کرمان به سمت "سرپرست اداره کل ایجاد و توسعه آموزش های فناوری و خلاقیت " سازمان مرکزی منصوب شد.

ساماندهی طراحی و اجرای دوره های آموزش و فناوری، کارآفرینی و کسب و کار، توانمندسازی اعضای هیات علمی و دانشجویان در زمینه کارآفرینی، کمک به توسعه روش های نوین آموزشی و مهارت افزایی، ایجاد و توسعه کسب و کار و همکاری و تعامل با بخش های ذی ربط دانشگاه از جمله وظایف محوله به دکتر علی رئیس پور می باشد.

اداره کل روابط عمومی استان کرمان به نمایندگی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر رئیس پور برای ایشان توفیق در راه خدمت به اسلام و مسلمین و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران از درگاه خداوند مسئلت می نماید.

شایان ذکر است دکتر علی رئیس پور عضو گروه اقتصاد واحد کرمان و تا پیش از این حکم مدیر کل اقتصاد دانش بنیان استان کرمان بوده است.