با حضور مسئولان ۲ نهاد

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی کرمان با قرارگاه ثارالله منعقد شد

۳۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۱ کد : ۱۳۹۱۶ اخبار واحد
تفاهم‌نامه همکاری برای برگزاری اردوی راهیان بهشت مقاومت با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و فرمانده قرارگاه ثارالله سپاه این استان منعقد شد.
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی کرمان با قرارگاه ثارالله منعقد شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان، صبح امروز در مراسمی با حضور علیرضا منظری‌توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و سردار حسین معروفی فرمانده سپاه ثارالله تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با فرماندهی سپاه ثارالله استان کرمان درباره توسعه و ترویج فرهنگ شهادت‌طلبی از طریق برگزاری اردوهای فرهنگی تربیتی دانشجویی راهیان بهشت مقاومت و برنامه‌ریزی برای زیارت قبر مطهر سیدالشهدای مقاومت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در شهر کرمان منعقد شد.

در این تفاهم‌نامه دو طرف برای اجرای هرچه بهتر این اردوها و تأمین مقدمات و رفاه زائران مزار سردار دل‌ها متعهد شدند.