نتایج پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی اعلام شد

۲۴ مهر ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۸ کد : ۱۳۹۹۶ اخبار واحد
از سوی دفتر پذیرش نتایج پذیرفته شدگان مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان اعلام شد
نتایج پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی اعلام شد

نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی درمقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهر ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان اعلام شد. به گزارش روابط عمومی مرکزسنجش،پذیرش وفارغ التحصیلی، نتایج دوره های کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه   www.azmoon.org قرار گرفت. پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند از روز دو شنبه مورخ ۲۸مهر ماه با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir  و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند.

پذیرفته شدگان همچنینجهت تحویل مدارک خود پس از بارگزاری مدارک در سایت از ۲۸ مهرماه به واحد کرمان مراجعه نمایند.

مطابق مصوبه جلسه ۲۳ شورای سنجش و پذیرش چنانچه پذیرفته شدگان این مرحله در اعلام نتایج رشته های با آزمون پذیرفته شوند و متقاضی ثبت نام در آن رشته ها باشند واحدهای دانشگاهی نسبت به عودت مدارک و مسترد نمودن شهریه اخذ شده اقدام خواهند کرد. پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای مقطع مورد نظر خود را از سامانه sanjesh.iau.ir  دریافت و مطالعه نمایند.